Waarom Bitcoin 40K sneller zal komen dan Dow 40K

Alhoewel ik op de Dow bullish ben, denk ik dat bitcoin er sneller zal komen.

Het was misschien geen klassieker, zoals Muhammed Ali versus Joe Frazier of Hulk Hogan versus Andre the Giant. Maar we hadden plezier, en we behandelden belangrijke informatie die investeerders moeten weten.

Bitcoin Goes Full Bart Simpson als Peaks and Valleys Dominate the Chart.
Als je het debat van vorige week tussen mij en mijn gewaardeerde collega, de gerenommeerde investeerder Louis Navellier, hebt gemist, heb je geen pech.

Er is nog tijd om het evenement te bekijken – Dow vs. Bitcoin: The Race to 40K. We hebben elk een kant gekozen en hebben een hamer op de grond geslagen die volgens ons als eerste naar 40.000 zal stijgen.

Louis denkt dat de Dow 46% zal stijgen tot 40K voordat de Bitcoin 237% klimt tot $40.000. Ik had een knal in de back-and-forth met Louis, en we eindigen met heel de inzet rijden op de uitkomst. Elk van ons gaf zelfs een van onze top picks weg voor de markt op dit moment!

Het debat was volledig vrij, dus als je het nog niet hebt gezien, zorg dan dat je er gebruik van maakt en kijk naar de herhaling zodra je kunt.

De waarheid wordt verteld…

Ik ben ook bullish op de Dow, en ik geloof dat geselecteerde aandelen zijn ingesteld om hoger te klimmen. Plus, Louis heeft een formidabel track record en een indrukwekkend systeem, dus ik zou nooit wedden tegen hem op lange termijn.

Het is gewoon dat ik denk dat bitcoin er sneller zal komen.

Ik weet dat het veel verder gaat dan de Dow. Maar te veel katalysatoren staan nu in de rij in bitcoin’s voordeel, waardoor het de krachtige impuls krijgt die het nodig heeft om door $40K te duwen.

Zelfs als u niet overdreven vertrouwd bent met cryptocurrencies, hebt u zeker gehoord van bitcoin. Het is de grootste cryptocurrency van de wereld door markt GLB, en het raakte enkel een hoogte van 52 weken boven $12.000 op Zondag, 2 Augustus. Het is de eerste keer dat bitcoin dat niveau in meer dan een jaar heeft overschreden!

Bitcoin heeft meer dan 185% van zijn maart laag gestuiterd. En zoals de grafiek hieronder laat zien, is het ook veel beter dan de Dow jaar-op-datum.

Een deel van die kracht komt van beleggers die nieuw zijn in bitcoin en die in drommen aan boord springen.

Het gemiddelde wekelijkse aantal nieuwe bitcoin portemonnees (zoals gevolgd door crypto analytics firma Glassnode) bereikte 140.000 vanaf 4 augustus. Zoveel zijn er niet meer geweest sinds begin 2018. Geen toeval daar. Dat is rond de tijd dat de bitcoin zijn hoogte van alle tijden net boven $20.000 bereikte.

Dan op Dinsdag, het tweede trimester werden de inkomens van digitale betalingsleider Vierkant (NYSE: SQ) gelekt een dag voor de geplande versie. De firma had een uitbarstingskwartaal dat ramingen voor inkomens en opbrengst bedekte. Het nieuws verzond aandelen die meer dan 10% op één punt op Woensdag stijgen.

En hier is het belangrijke deel – bijna kwam de helft van totale verkoop uit de $875 miljoen het in Bitcoin Era opbrengst van zijn Contant geld App verdiende.

Dankzij Cash App’s 30 miljoen actieve maandelijkse gebruikers, schommelde dat cijfer 186% van alleen het vorige kwartaal. Als gateway aan bitcoin voor vele heersende stromingsinvesteerders, heeft Vierkant nu $1.5 miljard in bitcoin gekocht om de klantenvraag in de loop van de laatste 12 maanden te ontmoeten.

Het is niet het enige bekende betalingsbedrijf dat bitcoin aan meer en meer klanten brengt. PayPal (NASDAQ:PYPL) en Venmo zijn van plan om ook crypto-koop en -verkoop aan te bieden.

Een recente verandering in de regelgeving maakt ook de weg vrij voor bitcoin om hoger te blijven. Het Office of the Comptroller of the Currency gaf het groene licht voor federaal gecharterde banken om cryptocurrency te „custody“. Banken hebben dat jarenlang gedaan met geld en kluisjes, en nu zijn ze vrij om zich in digitaal geld te bewegen. Ik verwacht dat we binnenkort een grote bank de ruimte in zullen zien gaan en beginnen met het opslaan van crypto voor haar klanten.

Maar er is nog een andere grote katalysator waarvan ik denk dat die de bitcoin tot $40k sneller voortstuwt dan de Dow. Het is geen toekomstige gebeurtenis die wel of niet kan gebeuren. Het is al gebeurd!

Ik heb het over bitcoin’s „halveren“, of „halveren“ zoals sommige mensen het noemen.

Er is veel aan de hand „onder de motorkap“ van dit evenement, maar in zijn eenvoudigste bewoordingen, wordt de beloning voor het ontginnen van nieuwe bitcoins met 50% verminderd. Het eindresultaat is dat vanaf 11 mei 2020 het aanbod van nieuwe bitcoins op de markt met de helft is gedaald.

Dat betekent dat alle bitcoins nu waardevoller zijn.

Na de eerste halvering in 2012 schoot de bitcoin 2,135% omhoog.

Na de tweede halvering in 2016 steeg de bitcoin met 3.122%!

Je kan zien waarom ik zo opgewonden ben over bitcoin. Maar hier is het ding …

Een selecte groep van andere cryptokringen dan bitcoin – altcoins genoemd – schommelde nog meer dan bitcoin na de eerste twee helften. In sommige gevallen, vele malen meer.

Zo schoot de altcoin Verge na de tweede helft een ongelofelijke 1.362.400% omhoog!

We zien nu een soortgelijke actie. Sinds we onze Ultimate Crypto-portefeuille op 7 januari hebben gelanceerd, zijn de altcoins die ik aanbeveel gemiddeld 124% gestegen. Dat is overal en altijd uitstekend, maar vooral in vergelijking met het verlies van 4% van de Dow.

Ook de voorraden zijn op dit moment op dreef. En net als Louis, blijf ik bullish als altijd.

Maar als bitcoin aan de gang gaat, kunnen weinig andere activa zijn explosief potentieel evenaren.

Dit zijn enkele van de redenen waarom ik denk dat bitcoin de $40K finishlijn sneller zal overschrijden dan de Dow. Ik leg mijn volledige zaak in de grote Race naar 40K debat – en Louis slaat terug met zijn diepgaand onderzoek naar waarom hij denkt dat voorraden er als eerste kunnen komen.

Aan het einde van de dag zal ons debat u meer ideeën geven om uw rijkdom op te bouwen en te profiteren van uiterst gunstige marktomstandigheden. Ik hoop dat u er nu naar kijkt voordat de replay begint. Ik zou het vervelend vinden als deze kans aan u voorbij zou gaan.