REvil cyberbande indgiver $ 1 million BTC i et rekrutteringsskub

Den russisk-baserede Revil-cyberbande indgav BTC til en værdi af 1 million dollars på et offentligt forum i et forsøg på at lokke friske ansigter til at slutte sig til dem. Revil Group er berygtet for at implementere ransomware-angreb og afpresse deres ofre. Gruppen stjal engang 1 TB oplysninger fra advokatfirmaet Grubman Shire Meiselas & Sacks og hævdede en løsesum for ikke at dele det.

Det ser ud til, at cyberbanden nu forsøger at tilføje nogle nye ansigter for at udvide omfanget af angreb. Banden sigter mod at tilføje nye tilføjelser af professionelle hackere for at opskalere angreb. For at skabe tillid og vise deres evner indgav Revil cyberbande 99 Bitcoin Revolution til en værdi af næsten 1 million dollars på en åben cyberkriminel platform.

REvil cyberbande RaaS-operation er privat

Størstedelen af ​​ransomware-angreb udføres som Ransomware-as-a-Service (RaaS). Udviklerne af malware har til opgave at oprette og designe den ondsindede kode og betalingsvej. Derefter er tilknyttede selskaber tilmeldt at bryde enheder og starte ransomware-angreb.

Som en del af aftalen får udviklere mellem 30-20 procent af det løsesumbeløb, der foretages af hvert datterselskab. De tilknyttede selskaber har tendens til at holde resten af ​​provenuet mellem 70-80 procent. Inden for Revil-strukturen er RaaS-operationen et afsides arrangement. Dette betyder, at tilknyttede selskaber undersøges og interviewes, inden de bliver en del af processen.

Revil-rekruttering giver anledning til bekymring

Bitcoin-indskuddet var beregnet til at øge forsikringen og optjene tillid til hacking-gruppen. Midlerne blev ledsaget af en tilmeldingspost, der beskriver fordelene ved de karakterer, de søger. Nogle af de nævnte færdigheder inkluderer penetrationstest, erfaring med msf / cs / koadic, nas / tape, hyper-v.

Hovedforskeren hos cybersikkerhedsfirmaet McAfee, Raj Samani, sagde, at den seneste tilmeldingsøvelse fra Revils cyberbande var grund til bekymring. Tilbage i 2019 portrætterede McAfee ringen som reinkarnationen af GandCrab cyberbanden , som afbrød driften af ​​23 regeringsbundne organisationer i USA