HER ER BITCOINPRISEN, AT „ALLE NØGLENIVEAUER“ PÅ PÅGÅR PÅ

Bitcoin og det aggregerede kryptokurrencymarked skubber i øjeblikket højere, hvor tyre bevæger sig for at slette alle de tab, der opstod som et resultat af den nylige udsalg
Salgspresset set omkring dets højdepunkter i midten af ​​$ 19.000-regionen var ikke overraskende, men det holder muligvis ikke stærkt under den næste test på dette niveau

Forhandlere mener, at dagens rebound måske ikke varer for meget længere, idet salgstrykket i regionen $ 18.000 lavere er potentielt en stor hindring for kryptovalutaen
En erhvervsdrivende bemærker specifikt, at alle nøgleniveauer peger mod regionen omkring $ 18.400 som et nøgleniveau, der skal overvindes

I løbet af de sidste par dage og uger har Bitcoins prishandling kun gjort meget for at give handlende indsigt i, hvor hele markedet vil trække sig næste gang.

Efter at have samlet sig op til dets højdepunkter omkring $ 19.500, stod kryptovalutaen over for en afvisning, der fik den til at rulle så lavt som $ 16.400.

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!
Denne udsalg bragte kryptoen ind i oversolgt territorium, da dens pris efterfølgende var i stand til at se noget massivt momentum, der førte den helt op over $ 18.000.

Hvor det udvikler sig, vil i vid udstrækning afhænge af $ 18.400, da dette er et nøgleniveau, som en analytiker følger nøje med.

BITCOIN VINDER MOMENTUM SOM SÆLGER TRYKDAMPER

I skrivende stund handler Bitcoin lige under 2% til den nuværende pris på $ 18.100, hvilket markerer en bemærkelsesværdig stigning fra de nylige nedture på $ 16.400, der er sat i bunden af ​​den nylige markedsudbredelse.

Hvor Bitcoin-tendenser i de kommende dage og uger i vid udstrækning skulle afhænge af, om det kan vinde et solidt fodfæste inden for regionen lavere end $ 18.000. Hvis det kan, kan det være på grund af at se et stærkt skridt højere.

ANALYST KRAVER ALLE NØGLENIVÅER FORESLAG BTC KAN TAPE $ 18.400 NÆSTE
En erhvervsdrivende forklarede i en nylig tweet, at Bitcoin kunne være på vej til at se et træk op mod $ 18.400, før det mister sit momentum og ser en afvisning.

Han bemærker, at en pause over dette niveau kan hjælpe med at udløse en bevægelse op mod friske all-time højder.

“BTC: Alle nøgleniveauer ligger i det røde område. Tænk, at hvis vi er på vej nedad, kommer det derfra. Break over og ATHs næste imo. Spændende [uge] foran os! ”

Dette niveau vil sandsynligvis blive testet i de kommende par dage, hvor Bitcoins reaktion på dette niveau potentielt giver investorer seriøs indsigt i dets udsigter.