Bitcoin Prime Review 2021: Säkerhet, avgifter och specialfunktioner

Varför Bitcoin Prime

I det här avsnittet av vår Bitcoin Prime-recension lyfter vi fram 6 specialfunktioner som förtjänar extra uppmärksamhet.

Stake dina kryptovalutor och tjäna passiva inkomster från mynt genom att deponera dina favorie altcoins.

Staking

Satsa dina kryptovalutor och tjäna passiva inkomster från mynt genom att deponera dina favorit altcoins.
Gör stora affärer direkt med en motpart utan att gå via den offentliga orderboken.

För mer information, klicka här: https://www.indexuniverse.eu/sv/bitcoin-prime-bluff/

OTC-marknaden

Gör stora affärer direkt med en motpart utan att gå via den offentliga orderboken.
Förtroende av handlare och investerare i över 5 år på marknaden har gett denna plattform veteranstatus.

Veteranhandelsplattform

Den här plattformen har fått veteranstatus tack vare att handlare och investerare har litat på den i över fem år på marknaden.
Handla på en preimum-handelsterminal som har kryptovalutamarknadsdata och kartläggning i realtid.

Cryptowatch

Handla på en preimum handelsterminal som har realtidsdata och kartläggning av kryptovalutamarknaden.
Handla eller investera på språng med din smartphone. Håll koll på din portfölj var du än befinner dig.

Handelsapp

Handla eller investera på språng med din smartphone. Håll koll på din portfölj var du än är.
Den här statusen får endast de säkraste och mest betrodda handelsplattformarna med bevisad erfarenhet av att vara säkra.

Hög säkerhet

Denna status förtjänar endast de säkraste och mest betrodda handelsplattformarna med bevisad erfarenhet av att vara säkra.

Om Bitcoin Prime

Bitcoin Prime är en handelsplattform för digitala tillgångar, eller med andra ord en kryptovalutabörs för handel. Den lanserades redan 2011, för 10 år sedan, och är en av de mest använda börserna i världen. Jesse Powel är grundare och VD för Bitcoin Prime och det operativa företaget är Payward Inc. Huvudkontoret, eller huvudkontoret, ligger på denna adress: SoMa, San Francisco, CA 94103, USA.

Bitcoin Prime är definitivt en ledare i blockchain-revolutionen när det gäller att tillgodose handlarnas behov och vi tycker att plattformen är mycket imponerande i all sin glans genom att visa alla hur man verkligen tar till sig ny teknik.

Varför använda Bitcoin Prime

Bitcoin Prime är för både nybörjare och avancerade handlare. Det finns flera olika handelsgränssnitt som sträcker sig från en grundläggande köp- och säljfunktion till en mer komplex handelsplattform med avancerade funktioner. Om du letar efter säkerhet och stabilitet är Bitcoin Prime det bästa valet för dig.

Börsen är reglerad i fem stora regioner i världen, USA, Kanada, Storbritannien, Japan och Australien. Operatörerna har lagt stor vikt vid säkerhet först för alla sina användare och du kan känna dig trygg genom att förvara dina kryptovalutafonder i denna plånbok.

Handel på Bitcoin Prime

Daghandel, swing trading och positionshandel är mycket välkomna på denna avancerade handelsplattform. För närvarande har kunderna möjlighet att använda både Tradingview och Cryptowatch, två föregångare när det gäller kartläggning och teknik. Det som är coolt med Bitcoin Prime är att du kan använda snabbknappar för att navigera i gränssnittet.

Staking är ett annat alternativ om du har en mer investeringsinriktad inställning och vill låta ditt kapital arbeta för dig över tid. Gå över till avsnittet om staking och bläddra bland alla olika mynt du kan satsa, inklusive den genomsnittliga avkastningen per år.